CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 24 Disember 2010

SMS Berangkai....

SMS berangkai tu apa...?
^
^
^
SMS yg seseorang tu dpt...pastu suh kita send plk ke beberapa no yg lain...
Kalau tak buat nnt kita di timpa musibah....
Pelangi rasa kebanyakan kwn2 pelangi suma ni mesti penah dpt SMS berangkai ni kan...?
Selalunya lah kan....korang ikut apa yg SMS tu suh ke...@ korang abaikan je...?
Lantak pi lah....?
Pelangi selalu dpt...tp saat tu jgk lah pelangi 'delete'....
Malas nak simpan berkurun kurun dlm inbox....
Buat menyemak je.....
Tapi kan...sure korang ada ikut kan apa yg SMS tu suh...?
Bagai nak rak laaa korang men 'top up'......
hahahahah.....sure ada jgk yg takut terjadi pape......
^
^
^
^
Mlm td pelangi dpt SMS berangkai lg...
Kali ni kwn lama pelangi yg send....
SMS tu berbunyi mcm ni....
^
^
^
^
MAAF YA
JGN TRIMA TLFN DRI NO
085247384358
085247523258
085247649263
085 mls nak taip
085 mls nak taip
085 mls nak taip
(agak byk gak la no nya tp pelangi mls nak taip...)
TU NO BWANA MERAH,NO TU MUNCUL LGI AWAS JGN DANGKAT KRNA TJDI D BANDUNG 5ORG SDH JD MANGSA TLNG SEBARKAN SMS NI 15 TMNMU.KRNA NO NI SDNG MCARI TUMBAL(tumabal tu ape weh?) JIKA TAK D SBARKAN,MAKA IBUMU SBGI PGGNTINYA.CPT SBLM JAM 12MLM(NYATA)MFKAN SY,SY JG DPT,SY KIRIM KT AWK SBB SY SYG IBU,APLH ERTI KREDIT.DIBANDING KHILNGAN IBU.
^
^
^
^
Hurm....msj tu masuk kat hp pelangi mlm td...
Tp pagi td baru baca....
Takde lah terkejut mana pun....
Sbb dah biasa dpt SMS camni....
Cuma cuak sikit laaa....
Sbb bbrapa hr yg lepas mmg ada no ala ala mcm kat ats ni kol pelangi...
Tp tak jwb pun...tak kose....
Pelangi plk kalau no tak kenal...mmg tak kan angkat...
Biarlah seribu kali org tu kol....
Kalau yg dok kol tu rasa penting sgt nak ckp ngan pelangi...
Mesej la dulu per kenalkan diri.....
Tapi kan...bila dok ingat SMS yg dpt tu...
Teringat kat kwn pelangi yg send SMS tu...
Lawak je rasa...
Sbb dia mesti bagai nak rak send kat org lain kan?
hihihiih.......kalau korang plk mcmne....korang send ke tak?
^
^
^

P/S buat suamiku...."ayang...bufday ayang kan bberapa hr je lg,pe kata kali ni ayang yg kasi ling hadiah....nnt bufday ling,ling plk kasi ayang hadiah...ling tak nak pe sgt...nak hp yg mcm kat ats ni je..tak nak byk...ling nak 1 je...blh ke ayang,ling ngidam sgt nak hp ni...."

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Pelangi sama mcm Kakchik, tak jwb no yg tak kenal. malas nak layan kol yg bkan2, kan. hihi ..

one2paii berkata...

haha..gua langsung x balas pun kak..petah lagi nak send balik kat ramai2 orang..dah terang2 menipu semua tuh..yang untuk operator talian kita..politik semata2..haha

wan muhamad berkata...

ahh ah selalu jew dapat.. konon kalau tak buat akan terjadi musibah apa la kan macam bodoh pun ada msg gtu ..

ekinashikin berkata...

aminnn..dpt x henpon bru???hehe