CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Isnin, 20 Disember 2010

jom kita gi bangkok

Apa kena plk laaa pelangi ni dok ajak org gi bangkok..?
Pelangi pun tak penah gi lg...walau sekali pun..hahahah....
Tapi dlm ni hati teringin sgt2 nak gi....
Lagi2 lps tgk photo2 kwn pelangi dlm FB dia....
Cik Zaimah....berkobar2 dlm hati ni kumpul RM nak gi plk....
Ofis dia wat trip gi Bangkok baru2 ni.....
Byk2 blog yg ada ni kan...takde ke GA contest yg menawarkan hadiah gi melancong....hikhikhik...
Pelangi ni seorang yg bersifat suka tgk benda2 yg unik...(ayt skema je)....
Tak kira la pemandangan ke...org ke...
Yg unik & pelik tu la pelangi akn pandang lama2...sampai puas hati....
Meh kita lyn sikit sebanyak photo Cik Zaimah ni ye...
TQ yee sbb bg kebenaran utk paparkan photo2 awk tu kat blog pelangi....

Photo kat ats ni pelangi rasa unik sbb tiap kali keretapi nak lalu...

Peniaga ni suma kena cpt2 tutup kedai sementara...
Sbb kena laaa bg laluan kat keretapi ni nak lalu kan....
Kwn pelangi bgtau..lebih dari sekali jgk la dlm sehari dorg kena wat camni.....kesian jgk kan?
Tapi sape suh dorang niaga kat atas laluan ni..?
Agak2 kalau pelangi bkk kedai baju pelangi ni kat ats stesyen KTM blh tak...?hahahah....

5 ulasan:

fyda berkata...

memang menarik kes keretapi ni. pernah tengok kat MAJALAH 3

green yg gorgeous berkata...

nak sangat g bangkok..leh makan pisang bakar.sedap!

kakchik@ella berkata...

dh tk cukup tanah kot pelangi? tu psl diaorg kna meniaga atas rel ketapi. hehe ..

nabilla syima berkata...

fyda~majalah 3 yg bila ye?nak jgk tgk...tgk kat gmbar tak bape puas hati laaa..
green~jom kita gi sesama nak tak?hihihihi....
kakchik~agaknya laa kot..tak pun dorg ni mmg jenis yg tak suka ikut undang2...2 pun negara dorg mmg takde undang2...hihihi...

ekinashikin berkata...

wah sesak kan...
hri tu kita ada tgk gak kat chanel astro..tajuk hidden city...