CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 21 Disember 2010

DUNIA ORANG KEMBAR

Kali ni nak story psl dunia org kembar....
Betapa best nya kan sekali beranak leh dpt 2,3,4,5,6....
(2&3 ada dah jumpa blog nya...4,5,6 tak lg...)
Tapi dlm Astro dulu ada laaa rancangan kembar sampai 6 tu....
Hurm.....pelangi teringin jgk merasa nak ada ank kembar ni....
Rasanya korang sume pun mesti teringin jgk kan....?
Lagi2 yg dah bape tahun kahwin still takde ank....
Mmg berharap sentiasa....
Mcm pelangi kan...abg pelangi yg no 2 tu kawin ngan kembar...
Kembar yg adik nya....
So...selalu doakan dorang moga dpt ank kembar nnt.....
AMIN...AMIN...AMIN
Yg tudung hijau ni kakak ipar pelangi....namanya Siti Hajar...
kembar nya 1 lg ni Siti Hawa....
^
^
^
^
Tahukah korang?
Ada satu tempat kat Desa Kodinji,Kerala...India....
230 org penduduknya adalah kembar...
So...tak mustahil lah kalau ke sana kita sentiasa nampak org yg muka sama je...

^

^

^

^

Ni plk antara blog yg pelangi wajib ziarah bila ber blogging....
Kalau tak tgk dorang ni sehari....
Mula lah teringat sampai dlm mimpi...hihiihhiih.....

Kat blah kanan bwh blog pelangi ni ada senarai blog org2 kembar...

So...kalau nak tahu kisah2 beranak kembar ni...
Korang ziarah mereka nya blog ye....

3 ulasan:

ekinashikin berkata...

best kan kembar2 ni...
kita x de keturunan kembar...

Huszaini berkata...

terima kasih yer!!

Magrib berkata...

kembar banyak kelebihan yg tuhan beri.. syukur alhmdulillah.. apa rasanya jika saya ada kembar ya?? anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!