CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Isnin, 6 Disember 2010

~~MY BEST FRIEND WEDDING~~

Alooooo.... Baru balik dari Kolumpo.....
Ada kenduri kwin kwn sek...
MY BEST FRIEND WEDDING... Lama tggu dia ni kawin..akhirnya jodohnya sampai.... Kami ni berempat masa sek dulu,mmg best friends laaa... Pelangi,Iera(pengantin),Siti & Lela... Dulu kami penah buat plan,nnt kawin nak buat 4 org sekali pastu nak wat kat dewan sek... hahahah...sgt lwk kan angan2 tu...? Last2 pelangi yg kawin dulu,jodoh dah sampai.... Tinggal laa Siti,Iera & Lela mencari2 jejaka idaman kalbu...hikhikhik... Tapi...25hb ni Siti nak tunang dah...pastu bln 6 thn dpn dia kawin.. Pelangi suka laa....kalau blh cpt la sikit...tak sbr dah ni nak tgk best friends pelangi naik pelamin..blh pelangi jadi flowers girl nya..hahahha...sungguh tak layak,kan..? Yg si Lela tak tau laaa...bila di tanye nnt dia jwb..tarikh dah ada tp tahun tak tau bila.... Photo di ats..Lela takde ye....

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Wedding?? kakchik semlm pun pegi smpai 2 wedding tau. hehe ..

one2paii berkata...

o0o0..mude nya akak..yang belah kiri tuh kan..oloh mudanya..oloh oloh..hehe