CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 12 November 2010

~yeah..para pemenang nya~


Jeng jeng....
Pelangi hrni nak umumkan 3 org yg bertuah bg followers2 blog pelangi ni..
Pelangi pilih berdasarkan tarikh lahir ank pelangi...Aliff pd 8/10/09
So..semestinya no 8,9&10....
Tanpa mmanjang2 kan cerita..ni dia 3 org yg bertuah itu..

1-http://myalycia.blogspot.com/
2-kaktun
3-http://pinkbiru-pinkbiru.blogspot.com/

Tahniah pada kamu bertiga ni ye...tapi tapi tapi...pelangi ni baik hati sikit..so pelangi nak tambah 1 lg hadiah,hadiah ni pelangi nak kasi utk org yg sllu komen2 n3 pelangi...kdg2 story ntah pape pun dia suka komen,tu yg makin semangat pelangi nak ber blog skrg ni....org yg bertuah lg sorg tu ialah....

*http://one2paii.blogspot.com/


Tahniah ek....
TAPI kan..sebelum pelangi pos hadiah2 ni kan...(hadiah nya misteri lah ye)...
Pelangi nak mtk kamu b4 ni wat sesuatu utk pelangi...senang je....
Pelangi nak korang wat n3 khas psl blog pelangi ni,story laaa sikit psl blog pelangi ni,nape suka blog ni...boleh tak?please...please...please.....tak susah kan...
Okeh...pastu dah buat syarat yg di nyatakan  d ats ni...bgtau kat pelangi..pastu email alamat penuh,nama&no tel ye....

Pada yg tak berapa bertuah kali ni,insyallah....ada nnt rezeki korang...nnt pelangi wat la yg lain plk ye...dan paling penting,selalu2lah ziarah,komen blog ni...TQ all.....


11 ulasan:

ekinashikin berkata...

aaawww...terharunya
toceh toceh ye pelangi...
nti daku buatkan entri utk pelangi..hihi

nabilla syima berkata...

ekin~yg bertuah tu blog ekin 1 lg kan...jgn lupa email detail yg pelangi nak tu okeh...

~~@lyci@~~ berkata...

eh, yeke ni.. cam x percaya jer..
timakasih daun keladi..
nnt alycia buat entry khas utk Pelangi..

tq ;)

nabilla syima berkata...

ni email pelangi okeh
kucingsiam2010@yahoo.com

one2paii berkata...

erk...kena emel semua tuh ker??
kak..gua nak ucap terima kasih kepada paii..ehh kepada kakak gua nie..tp kan serius gua coment pun buhkan nak ahdiah..ngan penghargaan kt akak tuh dah ckup untuk gua..tq erk

nabilla syima berkata...

one2paii~email la alamat,nama&no tel...

one2paii berkata...

ala kak..gua sehrius..gua ikhlas kunjung blog akak buhkan sebab nak adiah..gua nak support,sebab akak pun support blog paii yang merapu tuh kan(blog release tensen)..kalo kita jumpa kat lua nnt akak belanja jerk gua makan..hehe

nie emel paii one2paii@gmail.com

PinkBiru berkata...

ni entri khas utk pelangi ye..

http://pinkbiru-pinkbiru.blogspot.com/2010/11/entri-khas-pelangi-hidup-kami.html

details kita email..

~~@lyci@~~ berkata...

entry untuk pelangi..

http://myalycia.blogspot.com/2010/11/terimakasih-pelangi.html

details dah email..
tq..

nabilla syima berkata...

okeh kwn2...tq 'memanyak' ye...

one2paii..alololo....akak ikhlas nak bg lah..ke takut nak kasi alamat ni...?hihihii...
PLEASE 672309X....:)

one2paii berkata...

paii pun ikhlas gak..sungguh..akak jgn risau..paii akan suport akak..hhee..pai da terima da adiah tuh..dah simpan bek2 dalam ati nie..penghargaan camni lagi besar dari dapat adiah..sehriuss o0o0