CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 2 November 2010

hangin satu badan..!!

Salam sume kwn2 blog pelangi...
Waahhhh..lamanya tak wat n3 baru kan...
Ada je on9..tp bz laaaa..tak sempat2 nak menaip...
Kdg tu dah taip tp delete balik..sbb tak tau nak taip pe++bz yg melampau...
Ni saat ni menjelma plk idea nak taip pe...
Nak luahkan perasaan ni haaa....
Geram laaa..geram sesangat2 kat 1 agensi ni...tak blh la kasitau sape,kang kantoi(sy takut2 berani je ni)
Kalau laa tau susahnya nak dpt,tak hingin nak layan hrtu...
Pastu bkn sy pun yg nak sgt...dorg yg beria nak kasi...argghhhh...!!!
Sy pun isi laa segala form yg dorg bg,g kursus jauh2 sbgai syarat nak lulus...
Pas setahun tu senyap je takde khabar berita,ada kwn2 yg penah g kursus sama2 dulu tu pun bila sy kol sampai dah tutup kedai..kesian tak...?
Dah penat kol tanye status tp still takde jwpan..kdg2 tu blh plk dorg tak jwb talipon bhari2...sampai hati dorg??
Lama2 terus wat dekkk je...malas lah nak lyn.dr kita mengharap benda yg blum pasti....wat sakit hati&tambah sedih je hr2...
Alih2.....td blh dia kol marah2 plk....mrh sbb tak inform dorg yg sy dah pindah kedai&automatik alamat pun bertukar?hangin 1 badan tak ????
Yg kita kol dia tak jwb,tak layan...ckp nnt kol balik laaa....deyyyy..."aku dah spend time,rm tau utk korg'.............
Serius ckp...ingatkan company dorg dah bungkus!!!blh plk dia kol tetiba jee......
Blh plk tu suh org faks skrg surat bgtau sbb pindah kedai...skrg ni kalau ko nak sgt...ko plk tggu...aku dah mls nak lyn...ko jwb laaa ngan big boss ko sendiri nnt.....ko rasa apa yg aku rasa okeh....
astagfirullahalazim....ish ish ish....

jgn marah2,nnt cpt tua mcm makcik ni hah :)

1 ulasan:

fyda berkata...

setuju sesangat. TUNGGU je lah yer........... bior dia tau camne perasaan TUNGGU tu