CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sabtu, 1 Januari 2011

HAPPY BUFDAY SAYANG&HAPPY NEW YEAR

HAPPY BUFDAY to my hubby....
HAPPY NEW YEAR to all my friends....
Wahh....hari ni semangat utk buka buku catatan baru di thn 2011 berkobar2 lah...
Harap2 thn ni lebih memberi erti&kenangan manis buat kami 1 family....
Begitu jgk korang semua ye....
^
^
^
Thn ni nak kuruskan bdn....(4thn dah ayt yg sama je tp kurusnya tak...)
Pastu kalau blh nak dpt baby....
Kembar ke.....wahhh.....
^
^
^
Plan hrni nak belanja hubby nya bufday naik ke Genting...
Tpnya awal2 lg dia dah ckp tak mau celebrate ke sana....
Itulah dia hubby pelangi...
Kalau kita tanye nak hadiah ape...dia jwb tak pyh..simpan je RM tu..
Jgn membazir...
Ada dia kata membazir...
Mana ada lah yang....
Setahun sekali tak pe....
Itulah cara seorang isteri nak hargai suami nya kan?
Sbb tulah pelangi tak beli2 dah pape hadiah utk dia...
Pelangi just celebrate...buat mkn2 utk 1 family.....
Kalau korang plk camne...suami korang mtk hadiah pe.....

4 ulasan:

fyda berkata...

wah..awalnya ur husband sambut besday. boleh seleberet sekali cz hr ni enibesari kitorg yg ke 6.

HB ku pun gtu gaks..selalu kata tak yah bg hadiahlah tp i tetap bg juga. ha3

SUPRISE confirm ada walaupun dengan tunjuk SEBIJI kek but yg special ialah tepat 12.00 tgh mlm tau

Hidayati berkata...

Salam perkenalan. Emmm, kalau suami akak pon suka makan je. Bila birthday dia sampai, biasanya akak akan masakkan favorite food dia lah.

one2paii berkata...

haha..lamo betul gua xmenyinggah kek sini..senjak bz manjang ni kan..hmm..gua nak ucapkan happy besday kat jejaka tersayang kak syima nie..n apy new year kak

one2paii berkata...

kak..gua dah dapat dah adiah yang akak poskan tuh..n siap wat entry lagi..cantik adiah tuh..tq yer..jasamu dikenang..chewah